חנות מוצרי טבע ובריאות של חגית

סנדלווד

סנדלווד

יתרונות רבים בבקבוקון אחד

כמות: 5 מ"ל

381.00


סנדלווד הוא שמן מוכר במזרח הרחוק מזה אלפי שנים. השמן משמש ביעילות רבה לטיפול במגוון רחב של נושאים.
החל מקוסמטיקה ועד טיפול במצבי דיכאון ואפילו נמצא יעיל בנושאים הקשורים לתפקוד מיני. יתרונות רבים טמונים בבקבוקון קטן ומה הוא יכול לעשות.
על מנת להפיק את שמן סנדלווד תצטרכו להמתין 30 שנה. זהו פרק הזמן הנדרש משתילת העץ ועד למיצוי מרכיבים הנמצאים בעץ.
למרות ההמתנה הארוכה היא משתלמת, כיוון ששמן עץ הסנדל (או עץ האלמוג כפי שהוא מוכר, Algum tree) הוא אחד השמנים היעילים ביותר שקיימים בשוק, עם יתרונות מוכחים לטיפול במגוון רחב של מצבים בריאותיים.
הניחוח המתוק והעצי של שמן סנדלווד מהודו הוא השתקפות היתרונות המרגיעים שלו: סנדלווד משפיע בצורה חיובית על מראה העור, מפחית אדמומיות ופגמי עור אחרים ומשפר את מצב הרוח.

קטגוריה: . תגית: .
שתף
תיאור

סנדלווד

סנדלווד הוא שמן מוכר במזרח הרחוק מזה אלפי שנים. השמן משמש ביעילות רבה לטיפול במגוון רחב של נושאים.
החל מקוסמטיקה ועד טיפול במצבי דיכאון ואפילו נמצא יעיל בנושאים הקשורים לתפקוד מיני. יתרונות רבים טמונים בבקבוקון קטן ומה הוא יכול לעשות.
על מנת להפיק את שמן סנדלווד תצטרכו להמתין 30 שנה. זהו פרק הזמן הנדרש משתילת העץ ועד למיצוי מרכיבים הנמצאים בעץ.
למרות ההמתנה הארוכה היא משתלמת, כיוון ששמן עץ הסנדל (או עץ האלמוג כפי שהוא מוכר, Algum tree) הוא אחד השמנים היעילים ביותר שקיימים בשוק,
עם יתרונות מוכחים לטיפול במגוון רחב של מצבים בריאותיים.
הניחוח המתוק והעצי של שמן סנדלווד מהודו הוא השתקפות היתרונות המרגיעים שלו: סנדלווד משפיע בצורה חיובית על מראה העור, מפחית אדמומיות ופגמי עור אחרים ומשפר את מצב הרוח.

סנדלווד שימושים

סנדלווד הוא שם של אחד מסוגי העצים הארומטיים, שלהבדיל מעצים אחרים יכול לשמור את הארומה שלו במשך עשרות שנים. קיים סנדלווד הודי וסנדלווד מהוואי. לשמנים האתריים שלו תמיד היה ערך רב ויש לו היסטוריה מתועדת של סוגי שימוש רבים.
סנדלווד שימש באופן מסורתי בתור קטורת בקיום טקסי דת, וגם למטרות חניטה, למדיטציה טובה יותר, וכו'. השמן של סנדלווד מועיל מאוד לעור (במיוחד לעור הפנים). הניחוח המתוק שלו שהוא ניחוח של עץ, משפר מצב-רוח ומשמש לעתים למטרות מדיטציה.
ניחוח – של עץ, יבש, מתוק

יתרונות

  • שמן אתרי 100% טהור בתקן CPTG
  • מסייע לבריאות העור, מחליק קמטים, מפחית צלקות.
  • מונע ומסייע לפתור פגמי עור שונים.
  • משפר ומעלה מצב רוח
  • משמש לעתים למדיטציה למיקוד ורוגע.
  • סנדלווד מוכר כמעורר מינית, (אפרודיזיאק).
  • בעל תכונות אנטיספטיות ותכונות מחזקות
  • נוגד גידולים, בעל פעולה מרגיעה וממריצה

מרכיבים

הרכב כימי עיקרי 100% שמן סנדלווד הודי אתרי טהור: אלפא-סנטלול

אופן השימוש

שימוש פנימי:

לשמירה יומיומית על בריאות, נטלו פנימה טיפה 1 של שמן בקפסולה הצמחית VEGGIE CAPS (34100001) 1-3 פעמים ביום מדי יום או לתקופות מסוימות, בהתאם לצורך. אזהרה: לא לשימוש פנימי (נטילה) לילדים עד גיל 6.
שימוש חיצוני:
להשגת האפקט של השבת נעורים, מרחו 1-2 טיפות של שמן סנדלווד על הפנים, פזרו אותו בצורה שווה, ולאחר מכן בצעו טיפול ספא על בסיס אדים מעל קערה עם מים חמים וראש מכוסה במגבת.
משך הטיפול – 2-5 דקות.
לליחוח והענקת ברק קטיפתי לשיער, מרחו 1-2 טיפות שמן על שיער נקי ולח.
להחלקת העור ולשיפור גוון הפנים, הוסיפו 1-2 טיפות שמן למינון הנבחר של הקרם שלכם, או לתחליב לחות.
לשימוש יומיומי או לתקופות מסוימות, בהתאם לצורך.
בשאיפה:
להורדת מתח ולאיזון רגשי, השתמשו ב- 3-4 טיפות ביום בדיפיוזר הנבחר.
ניתן גם לנשום פנימה את השמן מכפות הידיים שעליהן נמרחו 1-2 טיפות של שמן הסנדלווד.
לשימוש יומיומי או לתקופות מסוימות, בהתאם לצורך.
משך השימוש: בהתאם לצורך ואמצעי שימוש
התווית נגד: לא להשתמש בתכשיר אם ידועה רגישות לאחד ממרכיביו.
אזהרה: לשימוש זהיר לבעלי עור רגיש במיוחד. לשמור הרחק מהישג ידם של ילדים. לנשים בהריון ואנשים הנמצאים תחת מעקב רפואי יש להיוועץ עם רופא מטפל. יש להימנע ממגע עם העיניים, פנים האוזן ואזורים רגישים אחרים.
תנאי אחסון: לשמור במקום יבש וקריר.