חנות מוצרי טבע ובריאות של חגית

שמן אתרי ילאנג ילאנג

שמן אתרי ילאנג ילאנג

לרוגע ועוררות מינית

כמות: 10 מ"ל

161.00 100.00


שמן אתרי ילאנג ילאנג משמש בעיקר לרוגע ולשקט נפשי, מרגיע מוריד רמות לחץ דם, הניחוח הייחודי תורם לעוררות מינית בגברים ונשים.

שתף
תיאור

שמן אתרי ילאנג ילאנג

מאפיינים

שמן אתרי ילאנג ילאנג משמש בעיקר לרוגע ולשקט נפשי, מרגיע מוריד רמות לחץ דם, הניחוח הייחודי תורם לעוררות מינית בגברים ונשים. שימוש בשמן אתרי ילאנג ילאנג מפורט בהמשך

אודות

שמן אתרי ילאנג ילאנג מופק מפרחיו הענקיים של עץ טרופי הגדל בפיליפינים ושמו בשפה המקומית הוא פרח הפרחים ומתאפיין בניחוח מודגש ומשכר של יער טרופי בשיא פריחתו.
שם לטיני Canange odorata .

שימושים

הניחוח האקזוטי של ילאנג ילאנג משכר וידוע כבעל תכונות ריפוי רבות.

  • ברפואה העממית בפיליפינים הוא ידוע ילאנג ילאנג כבעל ניחוח מרגיע,
  • תורם לעוררות מינית בגברים ובנשים
  • עוזר להורדת לחץ דם גבוה,
  • מרגיע דופק מואץ,
  • יעיל להפגת תופעות גיל המעבר
  • נוגד דיכאון ומשרה נינוחות.
  • מקובל להשתמש במצבים של מתח ועצבנות.
  • עוזר בהפגת כאבי שרירים ומקובל להוסיפו לשמן עיסוי בריאותי או חושני
  • תורם לבריאות ומראה העור ומטפל באקנה ובעיות עור ובשומניות יתר וגירויים בעור
  • תורם לבריאות ומראה השיער, מונע נשירת שיער ומשפר שיער פגום.
  • משכך כאבי ראש ומשפר איכויות שינה,
  • מקובל להשתמש בשמן ילאנג ילאנג בהרחה בזמן התקפי אפילפסיה.
  • הוספת שמן ילאנג ילאנג לקרמים, לאמבט ולשמפו מזינה ומרעננת את העור ומשפרת סבוריאה ונשירת שיער.
  • בפיליפינים מקובל לפזר פרחי ילאנג ילאנג על גבי מיטת כלולות כיוון שהוא ידוע כמעורר מינית

מחקרים

מחקר מקיף ומעמיק נערך באוניברסיטת בנגקוק אודות ההשפעות והתועלות של שמן אתרי ילאנג ילאנג ונמצא כי טווח השפעה של השמן האתרי היא גדולה ורחבה. ניחוח השמן מפעיל במוח (רצפטורים) קולטנים אשר משפיעים על מרכזי מוח שונים ובהם מצב הרוח, עוררות מינית, רוגע ושקט, פעילות הלב, שליטה ברמות לחץ דם, הרפייה של מערכת עצבים מרכזית ובתוכה גם הרפיית מתח השרירים.
יכולות החדירה של שמן ילאנג ילאנג דרך שכבות העור היא מרשימה ביותר ותורמת לרוגע של טונוס השרירים והשלד. לשמן אתרי ילאלנג ילאנג ישנה השפעה מטיבה על העור ומונעת שמנוניות יתר מצד אחד ומונעת יובש מצד שני.
מחקרים שונים מצאו השפעות טובות יותר כאשר השימוש נעשה במקביל הן במריחה והן בעזרת מפזר \ מבער לשמנים אתריים

מחקר שנערך בנושא באוניברסיטת ברמינגהם באנגליה הוכיח שיש ירידה בעוצמה ובתדירות התקפים אפליפטיים, נמצאה הקלה מוכחת במצבים של דלקות מעיים. .

שמן אתרי ילאנג ילאנג לפי רפואה הודית

שמן ילאנג ילאנג מקושר ברפואה ההודית לצ'קרת המין לכן הוא מרגיע ומעודד צ'אקרה זו, מעורר את החושניות ואת המודעות במיוחד במקרים בהם קיים מעצור בהקשר למין. מקובל להוסיף שמן ילאנג ילאנג לבשמים.

איכות

שמן אתרי ילאנג ילאנג מבית הצמחים של חגית מופק מזיקוק ראשוני שהוא האיכותי והיעיל ביותר. זיקוק זה הוא בדרגת  EXTRA הנחשב לאיכותי ביותר. שמן אתרי ילאנג ילאנג נקי וטהור מתוספות ובדוק ומאושר על ידי מעבודת איכות.

אופן שימוש

  • מבער שמנים ארומטיים
  • הוספה לשמן עיסוי או קרם לשימוש קוסמטי
  • הוספה למי אמבט ולשמפו
  • מריחה על העור או השיער לטיפול ולבישום

שמן אתרי ילאנג ילאנג, מוצר איכות מבית הצמחים של חגית, השם שמאחורי האיכות והמקצועיות

שמן אתרי ילאנג ילאנג מומלץ לשימוש על ידי חגית שחף מומחית מדופלמת ל רפואה סינית

 

חוות דעת (0)

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן אתרי ילאנג ילאנג”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

משלוח חינם ברכישה מעל 250 ש''ח. לחנות סגור